Rupert Sanders och fru Sanders håller ringarna på fingret!

Efter att vetskapen om att Kristen Stewart varit otrogen med regissörenb Rupert Sanders, har paret betraktas konstant. Ännu har inte Robert Pattinson eller Sanders fru, Liberty Ross, kommenterat hela kalabaliken, men paret Sanders har än setts gå med vigselringarna på rätt plats. Det sägs att Liberty har förlåtit sin makes otrohet med den betydligt mycket yngre Kristen. Kanske det paret har ännu hopp.
 
 
Samma kan inte sägas om Robsten. En flyttbil har setts utanför deras hus i Los Angeles och högst antagligen har Robert packat sitt pick och pack och flyttat ut.
 
En inside källa har berättat att han haft i tankarna att fråga om Kristens hand, men jag tror den tanken är nu bortblåst.
 
Kul för dem att träffas på galor och på röda mattan när sista delen av Twilight kommer ut i november.. Skulle inte vilja vara i någonderas byxor just då.

Beyoncé och Jay Z sparar inte då de är på semester; 400 000$ hus!

När artistparet Beyoncé och Jay Z ska med sin sex månader gamla dotter, Blue Ivy Carter, på semester till Hamptons håller de inte pengarna länge i handen.
 
Familjen ska stanna i Hamptons i en månad och har hyrt ett hus - eller rättare sagt ett palats - för över 400 000 dollar (ca 2 727 000 kronor)!
 
 
Huset de hyr inkluderar även 2800 kvadratmäter stort sovrums svit, klättervägg, skateboard halfpipe, virtuell golfbana och en tvåfilig bowlinghall. Och som pricken på i:et, finns det ett separat gästhus med två sovrum! 
 
Ska kanske försöka tränga mig in där en blund..
 

Justin Bieber anmäler sig som rumpmänniska!

Det frågas ju alltid killar om de är mer fascinerade av rumpor eller bröst.
 
Detta har då också frågats superkändisen Justin Bieber och han har anmält sig som en, som gillar rumpor före bröst.
 
Vems rumpa är då snyggast, Justin? Nicki Minajhs rumpa förstås!
 
Kanske tid att börja göra squats före han kommer till Sverige 22-23.4. nästa år?

Bilder på Kristen och Rupert!

 
Hoppas stackars Robert inte kollar på dessa :(

Justin Bieber kysser annan!!

Hur törs han?
 

Spy Kids-stjärnan har definitivt vuxit upp!

Minns ni denhär söta tjejen från Spy kids-filmerna?
 


Nu 11 år senare har hon fått mycket skönhet och verkligen vuxit upp till den vackra kvinna hon är idag som 23-åring;
 

Will Ferrel vet vad han talar om..


Gaga twittrat bilder från sleepover hos Lindsay Lohan!

Tufft.
 
Flickkväll firades med Lindsay Lohan, Lady Gaga, Lana Del Ray och fotografen Ellen Von Unwerth.
 
En inside källa berättar att de kollade på gamla filmer och spelade bordspel.

Kristen har skapat skandal i kändisvärlden!

Kristen har verkligen omtumlat kändisvärlden med sitt sidhopp med Snow White and the Hunter regissören Rupert Sanders. Vetskapen om att Kristen varit otrogen kom ut på onsdag den 25. Hon har skapat en utsägelse där hon är djupt ledsen och bekräftar sin kärlek mot Robert Pattinson som hon har varit tillsammans med sedan fyra år tillbaka.
 
Igår hade Robert setts lämna parets gemensamma hus i Los Angeles. En innanför källa berättar att han är väldigt sårad. Pattinson har inte kommenterat saken, likaså Sanders.
 
"Jag älskar honom, jag älskar honom så. Jag är ledsen", talar Kristen ut.
Kommer detta att kunna fixas?
 
 

Hej alla trogna läsare!

Jag kunde skriva ett långt inlägg om orsaker varför jag inte bloggat på över ett halvt år, men jag tror ingen kan ta och ge mig ursäkten efter det :D
NU har jag fått blogginspiration 120% och jag har märkt att jag saknat att få dela med mig om kändisarnas lyxiga och hemliga liv! Jag vill att ni också ska få skratta, gråta, sucka och vara arga på våra åh så härliga kändisar. Nu är jag tillbaka och tar tag i detta på fullt!
NU KÖR VI!

RSS 2.0